Adım atmak için muhteşem olmak zorunda değilsin, fakat muhteşem olmak için adım atmak zorundasın.

Pazartesi, Mayıs 1

Size 2017'yi anlattık

İnanmak İçin Okumanız Gereken Çirkin Evlilik Önerileri 8

Olması gereken bazı tımarhaneler potansiyel gelinlerinizi şaşırtmak için ekstra bir yol izlemeye gerçekten çok isteklidir.

Güzel Sözler 2017

O kadar ki bütün güzel sözler ringe bir arada tek parça bile çocuk oyuncağı gibi gözüküyor.

Güzel sözler
Güzel sözler
Onların başında, tamamen çirkin evlilik tekliflerini paylaşmaya istekli olan özellikle maceracı bazı türleri yakaladık.

Kocam Kristen Roberts, "Kocam, yavru kedicinin bana verdiği söz halkasını yediğini yapmış gibi davrandı" dedi.
"Çılgınca aramıştım- ve histeriktim - beni oturdu" Sanırım sözler yeni bir yüzüğe ihtiyacınız var "dedi ve sonra güzel evlenmemi istedi.




Sadece ağlayıp durduğum durumdan dolayı çok şaşkına döndüm. Şaka mı yapıyor sordum.Nihayet onun ciddi olduğunu aşk yazıları fark ettim ve kedicigim söz halkasını yemedi ve evet dedi. " Kedi, bu arada, yeni ve geliştirilmiş yüzüğü tutuyordu.

Kocası Erik'in Nadine Courtney, "Şimdi koca, dev bir Pearl Jam hayranı olduğumu biliyordu ve Paris'e bir gezi planladım" yazılar dedi. "(Birkaç saniyelik filmler için müziği yapan) bir Hollywood bestecisi arkadaşı vardı, en sevdiğim Pearl Jam şarkısının" aşk güzel duygusal romantik "in bir versiyonunu yönetti ve sonra bir Fransız arkadaşım Paris'te iki rastgele müzisyeni gözlemledi.

  • Arkadaşımızı ziyaret ederek Paris'teyken Seine'den bir yürüyüşe çıkardı
  • Bu iki müzisyenin bir köprü tarafından asılı kaldığını gördüm.

Yağmur başladı ve ben, 'Müzisyenler yağmurda köprü altında asılı mıydı ?! Nasıl Fransızca!'

Güzel Aşk Yazıları ve Sözleri

Erik onlara doğru yürüdükten sonra "Sarı Ledbetter" ı nasıl güzel yazılar oynayacaklarını bilip bilmediğini Fransızcaya sordu morali bozuk.

Aşk yazıları
Aşk yazıları
Açıkçası öyle yapıyorlardı, oynamaya başladılar ve sonra bir dakika kadar dans ettikten sonra Erik bir yere düştüler Diz ve önerdi. " Sence süper sevimli geliyor mu?

Brooklyn'den gelecek olan bu ışıltılı damat, kız arkadaşının bütün ilkokul sınıfını onun önerisine dahil etti. Genç öğrencileri, sürpriz öneriye çiçek aşk sözleri tutarak, çifte tezahürat yaparak ve genellikle herkesin isteyebileceği en sıcak, en şirin ortamı oluşturarak katıldı.

0 yorum: